На Волині затримали три авто з підробленими реєстраційними документами

0
-2
На Волині затримали три авто з підробленими реєстраційними документами
На Волині поліцейські вилучили три автомобілі з ознаками підробки реєстраційних документів і номерів агрегатів транспортних засобів.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волинської області.


Учора, 18 лютого, у Луцьку співробітники управління патрульної поліції зупинили автомобіль «Mazda 323», під керуванням 33-річного місцевого жителя. Під час перевірки документів з’ясувалося, що номер кузова автомобіля не співпадає із номером, вказаним у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу.

На місце прибула слідчо-оперативна група, легковик та документи вилучили.

Цього ж дня, у Луцькому районі під час перереєстрації автомобіля «Volkswagen Vento» 31-річного жителя Рівненської області експерт регіонального сервісного центру МВС України виявив ознаки механічної обробки номерів кузова транспортного засобу, а в Нововолинську під час реєстрації «Volkswagen Golf» виявили, що номер двигуна нанесений кустарним способом.

Усі транспортні засоби вилучили та помістили на арешт майданчик.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні