Катували електрошокером і били: російська поліція жорстоко розправилася з українським підлітком

6
0
Катували електрошокером і били: російська поліція жорстоко розправилася з українським підлітком
17-річний підліток Сервер Расильчак розповів про катування у відділі Сакської поліції в Криму задля зізнання у крадіжці грошей з автомийки.

Розповідь хлопця опублікувало видання «Крим.Реалії», - пише УНІАН.

У ніч з 28 на 29 січня 2020-го підліток разом з батьком, другом і його дівчиною виїхали до Сімферополя. На трасі біля міста Саки їхню машину зупинили співробітники ДІБДР. Після цього до автомобіля підійшли люди в цивільному одязі, витягли з нього всіх пасажирів і водія, поклали обличчям у підлогу. Потім підлітка разом з іншими відвезли у відділення вже люди в поліцейській формі, ніхто з них не представився. За словами кримчанина, один з поліцейських перед тим, як посадити його в машину, взяв його за голову і з коліна вдарив у пах.

Поліцейські привезли всіх до Міжмуніципального відділу МВС Росії «Сакський». Там протягом трьох годин хлопець знаходився в одному кабінеті з трьома співробітниками поліції: двох він називає Олександр Васильович і Микола, а ім'я третього не знає. Перший поліцейський завдав йому серію ударів електрошокером. «Він кілька разів підносив електрошокер мені до паху, потім вони втрьох заламали мене. Коля притиснув мою голову до підлоги,

Олександр Васильович почав тягнути догори руки в кайданках, зняли з мене штани, труси та просто включили електрошокер на відстані й от щоб я звук цей чув. По статевих органах не били, просто залякували», – розповів він.

Хлопець також стверджує, що його били по спині й голові, поки він лежав на підлозі. Крім того, поліцейські забрали у нього гроші, близько 2 тисяч рублів. Співробітники поліції звинуватили підлітка, його батька і друга в тому, що вони нібито вкрали гроші з автомийки, хоча, за словами кримчанина, вони туди навіть не заїжджали.

Підліток розписався у документах, після чого поліцейський, чийого імені він не знає, вдарив його кулаком в щелепу: «Я взагалі сидів у кабінеті та боявся, щоб батько був живий.

Тому що нас, коли витягли з машини та поклали всіх обличчям в асфальт, я бачив його обличчя пізніше: бруд вперемішку з кров'ю». Після всього хлопця змусили написати заяву на ім'я начальника відділу Дмитра Стрюкова про те, що співробітники поліції не застосовували до нього фізичну силу. Але пізніше він поїхав зняти побої та написав заяву у відділенні поліції Роздольненського району.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А грошi не вiддав , справжнiй упiвець
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть новостных источников подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас:
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/znamenni-i-pamyatni-dati.html
Відповісти
Вы реально понимаете что происходит в стране?!
Мне кажется нам подсовывают какие то левые новости и мы часто не читаем новости из первых рук.
Перебрав кучу источников попал на сайт https://ukrjizn.com/, где видно что СМИ предоставляют хоть какую то реальность в которой находимся.
Очень важно в современном мире отбирать реальные средства массовой информации.
Вот еще одна актуальная статья, которая меня задела: https://ukrjizn.com/populyarni-imena-divchatok-v-2020-roci/

Надеюсь Вам поможет.
Відповісти
Вы действительно понимаете что происходит в стране?!
Мне кажется нам подставляют какие то лживые статьи и мы часто не читаем статьи из первых рук.
Перебрав много источников попал на сайт https://ukrjizn.com/, где чувствуется что журналисты показывают хоть какую то реальность в которой пребываем.
Очень важно в современном мире отбирать качественные СМИ.
Вот еще одна свежая статья, которая меня задела: https://ukrjizn.com/pereschet-pensii-voennym-pensioneram-v-ukraina/

Надеюсь Вам станет полезной.
Відповісти
Как и многие наши сограждане искал как уехать в Польшу и найти работу.
Перечитал массу сайтов, пересмотрел много роликов на Youtube, но больше всего мне понравился сайт https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вариантов для работы, вычитал отзывы и истории тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом работы в Польше. Так же узнал как подготовить документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/rabota/rabota-semej-s-rebenkom-v-polshe-v-2017-godu.html
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/virobnichij-kalendar-na-lipen-2018-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/kalendar-svyat-u-zhovtni-na-2017-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/prozhitkovij-minimum-z-1-bereznya-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/misyachnij-kalendar-strizhok-na-zhovten-2018-roku.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні