На водосховищі біля Ковеля спіймали рибалок з «екранами». ФОТО

0
-2
На водосховищі біля Ковеля спіймали рибалок з «екранами». ФОТО
На водосховищі біля Ковеля викрили двох громадян, які перебували поблизу водойми з забороненими знаряддями – «екранами».

Про це інформує Волинський рибоохоронний патруль.

Загалом в період з 10 по 17 лютого інспектори рибоохоронного патруля зафіксували 29 порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів.

Оформили шість актів виявлення та вилучення безхазяйного майна, згідно з якими вилучено 14 од. заборонених знарядь лову.

У порушників вилучили три кілограми водних біоресурсів та шість одиниць заборонених знарядь лову (сітні). Накладено штрафів на суму 748 грн. Збитки, завдані рибним запасам, склали 1 785 гривень, – повідомив начальник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик .

11 лютого було зафіксовано два порушення правил рибальства на Ковельському водосховищі, поблизу міста Ковель.

Викрили двох громадян, що перебували поблизу водойми з забороненими знаряддями, виготовленими із сіткоснастевих матеріалів, які не передбачені правилами рибальства – трьома «екранами».

Завдяки оперативним діям працівників рибоохорони порушникам не вдалося завдати шкоди рибному господарству.

На осіб оформлено протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 3 ст. 85 КУпАП. Також з рибалками проведено масово-роз’яснювальну роботу щодо відповідальності за порушення Правил рибальства.

14 лютого під час рибоохоронної роботи на озері Синове Старовижівського району було знайдено безхазяйне майно. Вилучено три риболовецькі сітки.

У сітках 35 екземпярів карасів. Рибу у живому стані повернуто у природне середовище. Складено відповідні акти.

Повідомити про порушення правил любительського і спортивного рибальства та порядку придбання чи збуту риби можна за номером телефону: (067)360-78-40.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні