Перестало битися серце: розказали про директора школи на Волині

0
2
Перестало битися серце: розказали про директора школи на Волині
Колеги розповіли про директора школи села Оленівка, якого не стало сьогодні вранці 18 лютого.

Нагадаємо, Микола Ліщенко родом із села Сокіл. Серце чоловіка перестало битися у вівторок, 18 лютого.


Педколектив ЗОШ І-ІІ чи. с. Оленівка висловив співчуття родині і близьким Миколи Миколайовича. На сторінці ЗОШ Оленівка у фейсбуці поділились спогадами про керівника.

"Сьогодні вже не б'ється серце чудової, чуйної людини, нашого наставника, директора ЗОШ І-ІІ ст. села Оленівка Ліщенка Миколи Миколайовича.

Дуже важка втрата і страшна трагедія, прийміть наші співчуття.
Ми молимося і будемо завжди молитися і за його світлу та чисту душу.

Добігає час, коли душа, залишить земні обрії та полине у вись. Ми щиро сподіваємося, що Господь оселить її там, де спочивають праведні. Бо саме таким він був тут, на землі.

Директор із 30-річним стажем, працелюб за натурою, він ніколи не пасував перед труднощами, згуртовував колектив і націлював його на поступ уперед.

Він був тим керівником, який ніколи не скупився на добре слово, підтримку, не шкодував ні сил, ні часу, щоб втілити намічене.

Більше ніколи не світитиме для Миколи Миколайовича весняне сонце, не дошкулятимуть надмірні дощові дні, але мудрі зерна науки, щедро засіяні в душі молодших його колег, щира людська вдача ще довго проростатимуть світлою пам’яттю", – сумують колеги.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні