У волинському музеї покажуть фільм про 14 ОМБР

0
-12
У волинському музеї покажуть фільм про 14 ОМБР
20 лютого у Волинському краєзнавчому музеї відбудеться презентація фільму «14 окрема механізована бригада – князівський щить на захисті країни». Охочих переглянути стрічку запрошують на 15 годину.

Фільм створено з нагоди п’ятиріччя 14 ОМБР імені князя Романа Великого. В основу покладено події 2019 року. На заході будуть присутні військовослужбовці 14-ї бригади.

«Тривалість фільму – 22 хвилини. Вхід безкоштовний. Ми плануємо показати стрічку у школах та бібліотеках Волині, щоб охопити щонайбільшу аудиторію. У сюжеті йдеться про участь 14-ОМБР в зоні ООС, про присвоєння почесного найменування «імені князя Романа Великого» та про інші цікаві моменти з життя військових», – поінформував Богдан Зек, завідувач науково-експозиційного відділу новітньої історії Волині Волинського краєзнавчого музею.

Презентація фільму відбудеться в рамках проекту «Наші захисники», започаткованого Волинським краєзнавчим музеєм. Проект передбачає комплекс заходів із популяризації внеску волинян у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, збору і вивчення матеріалів про АТО і ООС на Донбасі, протидії інформаційним загрозам.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні