--> У Житомирі китайських працівників відправлять на карантин через підозру на коронавірус | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Житомирі китайських працівників відправлять на карантин через підозру на коронавірус

0
-2
У Житомирі китайських працівників відправлять на карантин через підозру на коронавірус
Китайських працівників компанії з КНР, що займається побудовою об’їзної автодороги в Житомир відправлять на двотижневий карантин, щоб запобігти спалаху епідемії коронавірусу.

Про це повідомляє УНН із посиланням на засідання тимчасової епідеміологічної комісії Житомирської ОДА.

“Авіарейсом з Дубаю в Україну повертається частина працівників китайської компанії Sinohydro Corporation Limited (SCL) після святкування китайського Нового року для продовження будівництва об’їзної автодороги навколо Житомира. За даними Державної міграційної служби, до виїзду закордон, близько 40 працівників з КНР працювало на об’єкті”, — йдеться у повідомленні.

За повідомленням Управління Державної міграційної служби в Житомирській області, що 13 лютого прибув один працівник, якого оглянули та провели медичний огляд. Керівництво компанії, яка будує дорогу, прийняло рішення — ізолювати працівника на 14 днів.

“Надалі, усі інші працівники, які прибудуть з Китаю, будуть ізольовані. Протягом двох тижнів за ними будуть спостерігати медики”, — додали в ОДА.

“На рівні держави та області вживаються всі можливі заходи, що сприяють повноцінному захисту населення. Всі госпітальні бази в Житомирській області готові до прийняття таких пацієнтів”, — наголосив голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні