--> «Літають, шумлять, «кардибалєти» витворяють»: лучанин про навчальні польоти льотчиків. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Літають, шумлять, «кардибалєти» витворяють»: лучанин про навчальні польоти льотчиків. ВІДЕО

1
-7
«Літають, шумлять, «кардибалєти» витворяють»: лучанин про навчальні польоти льотчиків. ВІДЕО
На волинському полігоні проходять тренування українських льотчиків. Кілька днів поспіль волиняни спостерігали, як молоді пілоти відпрацьовують свої навички.

Лучанин Дмитро Вдовиченко, щиро захоплюється вправністю пілотів та навіть хоче потрапити на борт літака. Про це він написав у спільноті «Теревені про Луцьк».

"Агоуу банда! Є тут Генерали, Майори т. д. і т. п., які причетні до навчань на нашому військовому аеродромі, можливо, ви маєте якісь важелі впливу на тих пілотів, начальників, які всім тим керують. Літають, шумлять, кардибалєти витворяють цілодобово, спати не дають. Я вже не можу слухати і дивитися на те все... Відео моє. Коли знімав, ноги трусилися, серце в п‘ятки втікало, слюна текла, сплю і сниться вже... Я теж хочу з Вами політати!" – йдеться у дописі.

Головне фото - ілюстративне.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В АТО на передову: там виспишся.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні