На евакуацію українців з ураженого коронавірусом Уханя виділили 4,5 млн грн

1
1
На евакуацію українців з ураженого коронавірусом Уханя виділили 4,5 млн грн
Кабінет міністрів України виділив 4,5 мільйона гривень на евакуацію українців з китайської провінції Хубей, де продовжує поширюватись смертоносний коронавірус.

Про це йдеться в розпорядженні Кабміну, передає УНН з посиланням на офіційний сайт уряду.

"Виділити Міністерству інфраструктури 4 500 тис. гривень для здійснення евакуації громадян України та членів їх сімей із зони поширення коронавірусу 2019-nCoV на території Китайської Народної Республіки (м. Ухань)", - йдеться у розпорядженні.

Так, Міністерству фінансів було дано розпорядження здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету, а Міністерству інфраструктури затвердити у тижневий строк за погодженням з Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства і Міністерством фінансів перелік витрат, пов’язаних із здійсненням евакуації.

Також Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Міністерство фінансів і Державна казначейська служба мають подати до 30 квітня 2020 року звіт про використання коштів, виділених згідно з цим розпорядженням.

Зіуважимо, що 18 лютого авіарейсом з Уханю прибудуть українці, яких обіцяють відразу помістити до лікарні на 14-денну ізоляцію.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І привезуть масово оту "китайську біду". Цікаво,а чи може наша медицина таке лікувати,і хто понесе відповідальність в разі (тьху-тьху) розповсюдження отої біди по Україні?!Чи це така геополітика-винищити таким чином українців..щоб не брикалися?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні