--> Футбольний клуб «Волинь» поповнив турецький українець | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Футбольний клуб «Волинь» поповнив турецький українець

1
-2
Футбольний клуб «Волинь» поповнив турецький українець
ФК "Волинь" продовжує підсилюватися перед весняною частиною чемпіонату України в Першій лізі.

Новачком команди став Джемаль Кизилатеш, повідомили в пресслужбі футбольного клубу.

25-річний український півзахисник турецького походження раніше виступав за білоцерківський «Арсенал-Київщину», полтавську «Ворсклу», столичний «Арсенал», а останнім клубом Джемаля був ковалівський «Колос».

Можна констатувати, що новачок «Волині» добре знає, як напряму виходити до Прем’єр-ліги, адже уже робив це з двома останніми своїми командами. Також новоспечений «Хрестоносець» брав активну участь у першому навчально-тренувальному зборі нашої команди та уже встиг відзначитися забитим м’ячем у спарингу із «Ковелем-Волинню».

Нагадаємо, футбольний клуб «Волинь» в січні офіційно поповнився тьома гравцями. Ними стали Станіслав Куліш, Ярослав Конкольняк та Віталій Приндета.

Джемаль Кизилатеш став четвертим новачком «Волині» у зимове міжсезоння. Раніше наш клуб підписав контракти із Віталієм Приндетою, Ярославом Конкольняком та Станіславом Кулішем.

Довідково:

Джемаль Алі Кизилатеш народився 14 березня 1994 року в Стамбулі в сім'ї турка і українки. Там пішов до школи і закінчив перший клас. За сімейними обставинами в сім з половиною років Джемаль змушений був переїхати зі Стамбула до Києва, де він оселився у своєї бабусі – Аліни Василівни. Протягом 2007 – 2010 років виступав у ДЮФЛ за КСДЮШОР (Київ), ДЮСШ-15 (Київ) та «Зірку» (Київ). З 2010 року став виступати в чемпіонаті Київської області, де грав за аматорські команди «Бородянка», «Рубін», «Музичі» та «Володарка». Саме з останньої команди влітку 2013 року Джемаль разом з кількома партнерами перебрався до професійного клубу «Арсенал-Київщина», що виступав у другій лізі.

20 вересня 2014 року Джемаль дебютував у Прем'єр-лізі в основі «Ворскли». Наприкінці липня 2016 року перейшов до складу київського «Арсеналу». З літа 2018 року захищав кольори ковалівського «Колоса». У нинішньому сезоні провів 6 матчів за основу і один – за молодіжний склад.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та який він турецький українець? Звичайнісінький український турок.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні