--> У «ПортCity» триває Фестиваль фотозон до Дня Валентина*. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У «ПортCity» триває Фестиваль фотозон до Дня Валентина*. ФОТО

0
1
У «ПортCity» триває Фестиваль фотозон до Дня Валентина*. ФОТО
Протягом усього дня 14 лютого у ТРЦ «ПортCity» відвідувачів зустрічають романтичні локації від луцьких декораторів. Сміливо можна підходити, роздивлятися та фотографуватися.

«ПортCity» на День Валентина перетворився на справжній Палац кохання: усе в сердечках, кульках, купідонах. Якщо по-справжньому хочете відчути свято та поринути у романтику, обов’язково завітайте до нас», - розповіли у ТРЦ.

Свій креатив у фотозонах проявили сім творчих студій та декораторів: «Скарбниця свят», «Фантазія свята», «Студія великих квітів «Іриска», Dekor Dream & Повітряний світ, Волинський державний центр естетичного виховання «Маленькі патріоти», Nataly Artpro та декоратор Василина Панасенко.

Старалися декоратори не даремно, адже у понеділок, 17 лютого на Instagram-сторінці «ПортCitу» за підсумками голосування буде оголошено переможця Фестивалю фотозон. Нагорода – 10 тисяч
гривень.

Участь у голосуванні за кращу локацію, яке триватиме до понеділка, 17 лютого, зможуть взяти лише ті користувачі, які вже підписані на Instagram «ПортCitу».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні