У ТРЦ «ПортCity» майстри хенд мейду влаштували ярмарок до Дня Валентина*. ФОТО

0
6
У ТРЦ «ПортCity» майстри хенд мейду влаштували ярмарок до Дня Валентина*. ФОТО
14 лютого у торгово-розважальному центрі «ПортCity» розпочався ярмарок виробів ручної роботи. У продажі – усе символічне до свята закоханих та не тільки.

«Гарна нагода придбати  своїй другій половинці оригінальний та ексклюзивний подарунок. Майстри hand made презентують свої вироби, наділені особливою енергетикою люботі та позитиву», – розповіли у ТРЦ.

У продажі - дитячі іграшки, в’язані вироби, ляльки, солодощі: печиво, цукерки, шоколадні набори, мило ручної роботи, аксесуари для волосся як для дорослих, так і для дітей, пастила, магнітики тощо.

Ярмарок працюватиме з 10-ої ранку на першому поверсі «Порт City» і 15-го лютого. Крім ярмарку, на відвідувачів чекатимуть майстер-класи та подарунки. Початок майстер-класів о 13.00.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні