На будинках Луцька невідомі розвісили дивні листівки. ФОТО

6
-18
На будинках Луцька невідомі розвісили дивні листівки. ФОТО
У Луцьку невідомі розвісили рожеві листівки із дивними фразами.

Про це повідомляє власкор інтернет-видання «Волинь24».

Зокрема, на стінах будинків на вулиці П'ятницька Гірка з'явилися листівки із фразами: «я не можу так далі», «рано чи пізно це мало статись», «ти мені постійно брешеш», «це кінець».

Зверху є надпис – «ONE LIGHT INSIDE». Це, як з'ясували журналісти, назва луцького гурту, який був учасником шоу «Х-Фактор». Схоже, в такий спосіб музиканти рекламують свою нову пісню «Давай ніким».



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-18

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Муніципалам потрібно оштрафувати за розклейку реклами в не належних місцях, з обов'язковою примусово зачисткою свого "кретиву" (чит. "кретинізму")
Відповісти
Розумних гуртів в Україні_НЕМА!!! Ні музики,ні слів,ні змісту,ні естетики виконання,ні культури поведінки на сцені і ін.,просто нема.
Відповісти
За те у нас є мега розумні диванні експерти, слова їх як музика, л‘ються прям! А про естетитику, культуру і манеру виконання, взагалі мовчу, «еліта»
Відповісти
"Один в каное" не чув?
Відповісти
Пісня ТОП! Цілий день на повторі! дякую One light inside
Відповісти
Друга ріка, Моторола, Океан Ельзи, ТНМК, Антитіла, Скрябін і багато інших!!! -послухай їх недоумок! Якщо для тебе нема розумних гуртів... І в наступний раз якщо хочеш висловити свою думку, то напиши під постом...а тут не смерди
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні