--> Декабристів, Відродження, Шептицького: у Луцьку просять відремонтувати прибудинкову територію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Декабристів, Відродження, Шептицького: у Луцьку просять відремонтувати прибудинкову територію

0
-11
Декабристів, Відродження, Шептицького: у Луцьку просять відремонтувати прибудинкову територію
У Луцьку просять відремонтувати прибудинкову територію між будинками Декабристів 31, Відродження 5, 5-а, Метрополита Андрія Шептицького 32, 30.

Відповідну петицію зареєстрував Олександр Калашніков 13 лютого.

Автор звернення розповідає, що стан проїждої частини та тротуарів непридатний для нормального та безпечного пересування для автомобілів та пішоходів: це створює проблеми для людей похилого віку, дітей, та батьків з дитячими візочками.

Дитячий та спортивний майданчик напівзруйновані, дітям немає де безпечно проводити свій вільний час. Прибудинкова територія не освітлюється, та кількість паркомісць не відповідає потребам громадян.

"Територія занедбана, ремонту тут не було мабуть взагалі ніколи",– акцентує лучанин висловлюючи прохання відремонтувати прибудинкову територію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні