Волинські патрульні отримали офіцерські звання. ФОТО

0
2
Волинські патрульні отримали офіцерські звання. ФОТО
По-душевному щирим, по-сімейному теплим було сьогодні ранкове шикування в УПП у Волинській області. Чергові офіцерські звання отримали чотири десятки патрульних поліцейських.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Волині.

Аліна Кисляк, Євген Троцюк, Наталія Гонтар та кілька їхніх колег менше, ніж рік тому, завершили навчання в Академії патрульної поліції, а вже сьогодні, 14 лютого, отримали чергові звання лейтенантів поліції.

Владислав Романюк, який отримав звання молодшого лейтенанта поліції, вже неодноразово розкривав кримінальні злочини та багато разів рятував людей.

Ірина Зінчук з Ковеля, яка віднині є лейтенантом поліції, постійно виявляє водіїв-порушників, які перевозять заборонені предмети, до того ж, дівчина активно представляє управління під час змагань з різних видів спорту.

”Отримання офіцерських звань – це великий крок вперед для кожного з вас і для управління в цілому. Без вашого розуміння, щоденної кропіткої праці не існуватиме ні управління, ні Національної поліції в цілому. Ви перші, хто прибуває на місце події і одразу приймає рішення. Ви можете приїхати на звичайну сімейну сварку, а потім це закінчується криміналом, опором і так далі. Я щиро захоплююсь кожним і кожною з вас”, – звернувся до колег начальник УПП Андрій Крутень.

Андрій Володимирович звернув увагу на те, що служба займає значну частину життя поліцейських. Тому висловив сподівання, що рідні та близькі розуміють патрульних. Адже вони є тими, хто оберігає їхні спокій та безпеку.

”Якщо ми щоразу говоритимемо, що все погано, це не дасть користі нікому. Звичайно, краще посидіти в теплому ліжку в сніг, дощ і холод, закутатись у плед, пити чай, відкрити соцмережі і писати численні коментарі про ”зраду” і ”все пропало”, критикуючи вас. Ви ж тим часом несете непросту службу: і в холод, і в спеку. Ви знаєте свою роботу і вмієте її робити, і я цим пишаюсь”, – звернувся керівник.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні