Покататися не вдасться: у Володимирі в одному із дворів встановили екстремальні гойдалки. ФОТО

0
3
Покататися не вдасться: у Володимирі в одному із дворів встановили екстремальні гойдалки. ФОТО
У Володимирі-Волинському на вулиці Академіка Глушкова біля 44-квартирного будинку для військових встановили новий дитячий ігровий майданчик. Батьки переконані, що деякі конструкції небезпечні для дітей.

Про це пише газета Місто Вечірнє.

"Дітлахи яскравим гойдалкам, напевно, зраділи б, побачивши їх здалеку. А підійшовши – точно б засмутилися, адже погойдатися їм навряд чи вдалося б. Цікаво, чи фахівці, які встановлювали ці гойдалки, подумали про безпеку дітей? Адже вони змонтовані дуже високо – майже по плече дорослому чоловікові", – йдеться на сторінках міської газети.

За словами місцевих мешканців, ігровий майданчик облаштовувала бригада Сильвестра Петровича Григораша, начальника будівельно-монтажної дільниці філії ДП МО України “Західвійськбуд”.


Головне фото – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні