--> Владика Михаїл відвідав парафію у волинському селі. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Владика Михаїл відвідав парафію у волинському селі. ФОТО

0
-3
Владика Михаїл відвідав парафію у волинському селі. ФОТО
У день Собору трьох святителів митрополит Луцький і Волинський Михаїл здійснив візит до громади Великомученика Димитрія Солунського в селі Знамирівці Цуманського деканату у Ківерцівському районі.

Про це повідомляє пресслужба Волинської єпархії ПЦУ.

Владика Михаїл очолив Божественну Літургію у храмі. Разом із ним молилися декан протоієрей Тарас Манелюк, настотель парафії священник Максим Подзізей, інше місцеве духовенство.

У своїй проповіді керуючий єпархією наголосив на ревності віри та бажанні щось змінювати на краще. Адже невелике село має свій храм. Ось так громада зібралася збудувала і розписала церкву. І цьому варто вчитися, адже ми самі господарі на своїй землі і лише ми тут можемо щось змінити на краще, наголосив архіпастир.

На завершення Богослужіння високопреосвященний вручив благословенні грамоти активним парафіянам, які розбудовували церкву та й зараз переймаються життям громади.

У Знамирівці Божий дім було засновано 7 листопада 2002 р. А в 2005 р. тоді ще єпископ Михаїл здійснив чин освячення нової церкви.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні