--> «Укрпошта» перестала приймати посилки з Китаю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Укрпошта» перестала приймати посилки з Китаю

2
-4
«Укрпошта» перестала приймати посилки з Китаю
З 12 лютого "Укрпошта" тимчасово призупинила прийом поштової кореспонденції і посилок з України до Китаю.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі "Укрпошти".

"Щодо доставки імпортних поштових відправлень з території Китаю, які надходять до України. Національна пошта Китаю та інші логістичні партнери, які здійснюють доставку з цієї країни до України, не мають жодних заборон від ВООЗ та Всесвітнього поштового союзу на вивезення пошти з території Китаю. Однак через значне скорочення рейсів більшістю авіакомпаній, терміни транзиту пошти до України можуть бути збільшені", – повідомили в Укрпошті.

Що ж стосується усіх видів відправлень до Китаю, то всі відправлення, прийняті до 11 лютого, будуть доставлені, однак загальні терміни доставки поштових відправлень можуть бути змінені. З 12 лютого їх приймання тимчасово призупинили.

Також Укрпошта попередила про можливе збільшення термінів транзиту поштової кореспонденції і посилок між Україною та Китаєм через значне скорочення рейсів більшістю авіакомпаній.

Всесвітня організація охорони здоров'я теж наразі не вводить жодних заборон для переміщення товарів через кордони і міжнародної торгівлі у зв'язку зі спалахами коронавірусу в Китаї. ВООЗ повідомляє про безпечність посилок. Люди, які отримують посилки з Китаю, не ризикують заразитися.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви б хоч читали те, що копіпастите, бо "З китаю" і "ДО китаю" - абсолютно різні речі
Відповісти
Поштарі поштового відділення Укрпошти №79012 (Львів) крадуть товар з посилок Аліекспрес. В поштову скриньку вкинули пусті розірвані пакети з Аliexpress::
1. UB069476148LV
2. UB067924603LV
За тиждень мав 2 випадки. Начальниця поштового відділення Укрпошти №79012 почала відбріхуватись, що вони відповідальності за прості (не рекомендовані) посилки не несуть, акти складати відмовилась. Типу винних нема... Написав в книгу "пропозицій" та зареєстрував заяву до керівника Укрпошти. Спливе час доставки - на Аліекспрес відкрию диспут, що товар не отримав, бо вкрала Укрпошта... Отож, викрадення товару з пакетів в Укрпошті - норма.
Отримав відписку від заст.. дир.. департаменту Укрпошти Т.Б.Васянович, що вони відповідальності не несуть … і нах... ви такі потрібні, коли викрадаєте товар з пакетів... потім відбріхуєтесь і ніякої відповідальності, ніякого впливу на листонош, що викрадають товар ...
18.07.2020р. керівник відділення Укрпошти 79012 заявила, щоб я написав окрему заяву, щоб мої посилки не носили з пошти у мою поштову скриньку і така заява коштує в них 50 грн. Бо інакше вони не несуть відповідальності за «прості» китайські посилки. І jопа не злипнеться? Розганяти пора цих дебілів, бо лише красти вміють, ніякої відповідальності та кругова порука від керівництва Укрпошти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні