У київському метро жінка намагалась викрасти чужу дитину

0
0
У київському метро жінка намагалась викрасти чужу дитину
У столичному метрополітені жінка намагалась викрасти чужу дитину.

Уродженка Хмельницької області схопила 5-річного хлопчика та потягнула його за собою, але її завадили мати дитини та небайдужі перехожі, передає УНН із посиланням на повідомлення пресслужби поліції Києва.

“До столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на станції метро „Лук’янівська“ невідома намагалась викрасти малолітню дитину. Поліцейський, який негайно прибув на місце події, затримав жінку”, — йдеться у повідомленні.

Як повідомив начальник управління поліції в метрополітені столичної поліції Михайло Ніконов, правопорушницею виявилася 32-річна уродженка Хмельницької області.

“Жінку затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відомості про подію внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань за частиною другою статті 15, частиною другою статті 146 (Замах на викрадення людини) Кримінального кодексу України. Її загрожує до п’яти років позбавлення волі. Встановлюються всі обставини події”, - зазначив Ніконов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні