--> 20 років тому: показали фото луцької «Варшавки» з килимами на паркані та ковбасним павільйоном | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

20 років тому: показали фото луцької «Варшавки» з килимами на паркані та ковбасним павільйоном

3
7
20 років тому: показали фото луцької «Варшавки» з килимами на паркані та ковбасним павільйоном
Показали, яким був луцький Завокзальний ринок ("Варшавський") 20 років тому.

Фотографії луцького базару оприлюднив в спільноті «Збережемо древній Лучеськ» у фейсбуці Генріх Шимонович, пише "Конкурент".

Фото датовані 24 жовтня 2000 року. На них видно, на скільки змінилися ціни з тих часів. Особливо кидається в очі трафік на дорогах. Порівнюючи з сучасним завантаженням автомобілями, дороги Луцька у 2000-их були практично порожніми.

Загалом же ж "Варшавка" офіційно почала свою діяльність у 1990 році. Досі тут торгували крамом з Польщі, тож і назвали це місце відповідно.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Майже нічного і не змінилось за стільки років
Відповісти
Як продавали м"ясо без дозвільних документів (без ліцензії, без медичної книжки, без права на підприємницьку діяльність, без чепчиків та білих халатів) - так і продають зараз. Видно як продавець чоловічої статті відвернувся від зйомки із закатаними рукавами у сорочці на руках. Пройшло з тієї пори 40-50 років, а дійсно нічого не змінилось. Віз і нині там. Продаємо м"ясо, а яке воно, хто його знає , хто це м"ясо перевіряє на "вшивість" чи наявність усяких мікроорганізмів та негативних мікробів, як того вимагають правила ветеринарно-санітарних умов для продажів на ринках.
Відповісти
А що, хіба зараз не так?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні