Луцьк – останній у рейтингу найромантичніших міст України

0
-1
Луцьк – останній у рейтингу найромантичніших міст України
Луцьк опинився на останньому місці в рейтингу міст, де живуть найбільш романтичні українці.

Перевірили статистику «романтичних» пошукових запитів в інтернеті і склали рейтинг найромантичніших міст України аналітики сайту Picodi.com, пише «УНІАН».

У список фраз, які були на розгляді, потрапили: «валентинки», «визнання в любові», «побачення», «квіти» та ін., пов'язані з Днем святого Валентина.

Результати обробки статистичних даних Google по Україні показали, що найромантичніші українці живуть у Сумах, Полтаві та Миколаєві. У цих містах зростання пошукових запитів, пов'язаних з Днем всіх закоханих, був найбільший. Київ посів 17 місце у рейтингу «романтиків».

Серед 24 досліджених міст найменше цікавляться Днем святого Валентина і всім, що з ним пов'язано, у Луцьку (24 місце), Одесі (23 місце) та Донецьку (22 місце).

Весь рейтинг має такий вигляд:



Рейтинг заснований на порівнянні зростання популярності запитів в пошуковій системі Google за період січень-лютий 2019 року (на основі архівних даних сервісу Google Keyword Planner). У дослідження були включені адміністративні центри 24 областей України. Аналізувалися пошукові запити українською та російською мовами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні