На Волині оштрафували рибних браконьєрів

0
10
На Волині оштрафували рибних браконьєрів
На Волині державні інспектори рибоохоронного патруля зафіксували 21 порушення.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

Оформили п’ять актів виявлення та вилучення безхазяйного майна, згідно з якими вилучили 32 заборонених знарядь лову, - інформує Волинський рибоохоронний патруль.

«У порушників вилучено вісім од. заборонених знарядь лову. Накладено штрафів на суму 561 грн», - повідомив начальник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

5 лютого державні інспектори рибоохорони здійснили спільний рейд з працівниками Національного природного парку «Прип’ять - Стохід». Захід провели на озері Біле Любешівського району. Під час обстеження водойми виявили та вилучили 12 безгосподарських сіток, загальною довжиною 750 метрів. У сітках знаходилася риба: 5 лящів та 1 окунь. Рибу у живому стані повернули у водойму. Склали відповідні акти.

9 лютого в ході рибоохоронної роботи рибпатруль зафіксував порушення правил рибальства на зимувальних ямах. Так, на річці Луга поблизу села Щенятин Іваничівського району викрили трьох порушників, які здійснювали вилов риби на зимувальних ямах.

На осіб оформили протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 3 ст. 85 КУпАП. Також з рибалками провели масово-роз’яснювальну роботу щодо заборони рибалити на зимувальних ямах та ознайомили з Правилами любительського та спортивного рибальства.

Нагадують, в Управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360-78-40. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні