Волинський фотограф показав старовинні хати на Волині під кордоном з Білоруссю

1
20
Волинський фотограф показав старовинні хати на Волині під кордоном з Білоруссю
Волинський фотограф Сергій Палько нещодавно повернувся з мандрівки Прип’ятським Поліссям. Подорожував волинянин разом із сином та товаришем старими хуторами Ратнівщини.

Неймовірні пейзажі глибинки поліського краю він опублікував у фейсбуці. Фотографії зроблені під час піших екскурсій волинськими селами, хуторами та озерами аж біля білоруського кордону.

Подорожував Сергій Палько разом із сином та товаришем. У першу ніч в лісі між Бродами і Теребовичами, в другу – на березі озера Оріхове біля села Залисиця (на фото).

Нитка маршруту проходила територією Ратнівського району: Гірники, Броди, Теребовичі, Боровуха, Язавні, Самари, Вижично, Головище, Козовата, озеро Лука, Оріхове, Мале Оріхове, Березники, озеро Засвяте, Бродятино, Межисить, озеро Оріхове, Залисиця, Окачеве, Залюття, Підгір"я, Річиця, Піски, Якушів,Заброди. В половині з цих сіл, розповідає, був вперше.

"Погода була майже весь час була сонячна. Вночі світив повний місяць. Температура вночі була -4...-7С. Чай, відставлений від вогню, швидко замерзав", – описав мандрівку волинянин.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
20

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пане Сергію,Вам_РЕСПЕКТ!!! Ви правдиво показали,як живуть українці в 21-ому столітті за часів Незалежної Радянської України!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні