Троє волинян – серед затриманих учасників банди, яка хотіла встановити контроль над Закарпаттям

0
4
Троє волинян – серед затриманих учасників банди, яка хотіла встановити контроль над Закарпаттям
На Закарпатті затримали озброєну банду, яка планувала встановити контроль над регіоном. Серед затриманих членів угруповання – троє волинян.

Про те, що серед затриманих є волиняни, стало відомо з власних джерел Інформаційному агентству ВолиньPost. Цю інформацію журналістам видання підтвердили у пресслужбі поліції Закарпаття.

Розповіли, що загалом затримали сімох осіб, троє з них – волиняни. Зокрема, двоє – жителі Луцька, один – села Жидичин Ківерцівського району.

Із затриманих семи осіб двоє наразі перебувають у СІЗО. Це водії транспортних засобів. Ще з п'ятьма (пасажири цих автівок) працюють поліцейські, серед цих п'яти і троє волинян.

На відео, оприлюдненому Нацполіцією, видно, що у одного із затриманих волинян було безтермінове посвідчення, видане на той час ще першим заступником голови Волинської обласної.



Нагадаємо, 8 лютого у селі Нижні Ворота затримали лідера та членів угрупування. Під час затримання чоловіки, що перебували в автомобілях, чинили збройний опір правоохоронцям. У результаті спецоперації затримано семеро осіб.

За наказом міністра внутрішніх справ Арсена Авакова посилено заходи безпеки на Закарпатті.

За інформацією правоохоронців, учасники ОЗГ були озброєні, тому прийняли рішення про залучення до поліцейської операції спецпідрозділ КОРД та роту особливого призначення поліції області.

Під час затримання особи, які перебували в автомобілях, чинили озброєний опір та намагалися втекти з місця події. Однак їх затримали. У результаті ніхто не постраждав. Лідер злочинної групи пересувався на броньованому автомобілі. З місця події вилучено транспортні засоби та зброю.

Як повідомляв УНІАН, 7 лютого вранці в Мукачеві на вул. Сєченова сталася стрілянина, внаслідок якої двоє місцевих жителів дістали вогнепальні поранення. За відомостями поліції, заявник повідомив, що чув постріли та бачив, як водії двох транспортних засобів стріляли у бік один одного, після чого обидва позашляховики поїхали в невідомому напрямку.

У ніч на 9 лютого ЗМІ повідомили про затримання кількох осіб на посту поліції в Нижніх Воротах на Закарпатті. За попередньою інформацією, затримання пройшло близько 22:00 у той час як два автомобіля на львівській реєстрації Mercedes G-Glass і Toyota Land Cruiser 200 заїжджали в Закарпатську область через пост поліції у Нижніх Воротах.

Наразі слідчо-оперативні дії тривають.



Відео, як відбувалась спецоперація з затримання членів злочинного угруповання на Закарпатті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні