Судили волинянина, який побив вилами двох людей

0
6
Судили волинянина, який побив вилами двох людей
Судили чоловіка, який в Іванівці вилами побив двох людей.

Рожищенський районний суд розглянув кримінальне провадження про обвинувачення уродженця села Іванівка Рожищенського району, який з вилами у руках кидався до людей, пише Район.Рожище.

Слухання справи відбулось 5 лютого. Про це йдеться в ухвалі суду.

Обвинувачений 30 листопада близько 18 години поблизу магазину «Каштан» у селі Іванівка Рожищенського району під час словесного конфлікту з потерпілим умисно наніс один удар кулаком правої руки по обличчю. Після чого взяв до рук господарські вила та наніс дерев'яним держаком два удари по правій руці. Він спричинив потерпілому тілесні ушкодження, які згідно висновку судової медичної експертизи відносяться до категорії легких тілесних.

Того ж дня підсудний побив держаком вил жінку. Він спричинив потерпілій тілесні ушкодження, які згідно висновку судової медичної експертизи відносяться до категорії легких тілесних.

У судовому засіданні потерпілі подали письмові заяви про відмову від обвинувачення у кримінальному провадженні у формі приватного обвинувачення, оскільки примирилися із обвинуваченим та не мають до нього будь-яких претензій, а тому просили закрити кримінальне провадження відносно останнього на підставі пункту 7 частини 1 статті 284 Кримінального процесуального кодексу України.

Суд клопотання потерпілих задовольнити, а кримінальне провадження закрити, у зв'язку із відмовою потерпілих від обвинувачення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні