Перенести не можна залишити: що кажуть лучани про Центральний ринок

4
1
Перенести не можна залишити: що кажуть лучани про Центральний ринок
Що кажуть лучани про перенесення Центрального ринку. Чому, на їхню думку, базару в історичній частині міста не місце.

Своїми думками і позиціями лучани поділилися на сторінці інтернет-видання "Волинь24" в фейсбуці.

Нагадаємо, підприємці Центрального ринку вирішили зробити опитування серед лучан. Запитують, хто проти, а хто за перенесення ринку з вулиці Глушець. Так, 86% з опитаних обрали варіант відповіді "Залишити і реконструювати". А 14% вважають, що ринок треба закрити.

Читачі "Волинь24" висловили свої думки на сторінці видання. Вони розповіли, чи їздитимуть на Новий ринок, чому потрібно перенести торгівлю з центру міста і за яких умов ринок можна залишити на вулиці Глушець.

Ольга Мельник: Реконструювати!!! Залишити – це однозначно!!!!Влада повинна дослухатись до більшості людей! І сільським, і городянам зручний доїзд! Існує дуже давно, всі знають, звикли до нього.А щодо зразкового вигляду, належних умов – то це вже на совісті влади! І не потрібен нам Новий ринок, що знаходяться "в чорта на кулічках", ніхто туди доїжджати не буде!

Elina Sychova:
Якщо переносити, тоді принаймні надати місце людям, де їм бути, чи домовитися, як краще для всіх, враховуючи побажання обох сторін.

Юлія Панащук: Реконструювати праву частину. Ліву – перенести. Там ніколи ринку не було. Була стоянка. До правого.

Виктория Кротюк:
Переносити, або взагалі закрити, а то ціни луплять як дурні, не можуть скласти собі ціну, вибрати не можна ще й зіпсоване дасть.

Kate Kopera: Однозначно ЗА ПЕРЕНЕСЕННЯ. Хоч безладу такого не буде. Ті підприємці, що переселились, кажуть, що нормально там торгувати, клієнти є, і умови набагато кращі.

Лариса Рижикова:
Паньство базарне, як мені потрібно буде щось купити одітись чи взутись, раз на пів року, я вас знайду, де б ви не були. І так кожен потенційний покупець. А те, що зараз ходять, як в музей, вам що від того виторг є?

Віка Хорошенко: Залишити. Влада, якщо хоче, нехай реконструює його, але нікому він не заважає. Потрібно лише нормальну автостоянку.

Marina Berezovska:
Залишити в центрі але реконструювати площу, щоб був порядок і не торгували на дорозі с/г продукцією, а лише всередині. Тоді там буде все добре, бо багато незручностей створювали саме торгівля на дорозі.

Леся Леськів:
Перенести, а після таких коментів, типу "дура кончена" і т. д. взагалі пропадає бажання скуплятися там.

Торунова Наталія: Однозначно перенести, не лякайтеся того Нового ринку, будуть туди їздити покупці, була свідком, заїжджав двоповерховий автобус з туристами, пропихався в тих рядах, де продають кури, кролі, іншу живність, помідори, огірки... Якщо чесно, було соромно за місто.

Лена Гомонова: Навести порядок. Залишити. Я і моя сім'я не поїде на ГПЗ.

Людмила Давидюк: Перенести, а продуктовий павільйон вже давно пора привести до цивілізованого стану, там бридка антисанітарія.

Дячишин Олександр: Перенести вже давно потрібно було, а то ще граються з ними. Є Новий ринок і вперед, а вічно затори там дістали.

Lesia Melnykova: Цьому смітнику, який щодня лишають після торгового дня продавці ринку, не місце в центрі міста.

Олешко Олег: Знести. Розігнати. І зробити зону відпочинку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це лице міста, влади, культури та інтелекту народу.
Але не банди свиней що сидить у міській раді 30 років
Відповісти
Перенести, не можна залишити!!!
Відповісти
Не дуже радійте. що знесуть ринок і зроблять привабливе для туристів місце. Ми тоже живемо в старому місті по вулиці Ковельській. де також починали будувати медичний центр. офісні приміщення. магазин і обіцяли. що не буде ні кафе. ні ресторану. а вийшов цілодобовий караоке-бар з рестораном на даху. І цепри тому. що поряд живуть люди з маленькимм дітьми. пенсіонери. Ніхто навіть не подумав нас запитати чи ми згідні на таке сусідство.А зробили з нас дурнів. Так що не дуже довіряйте нашій міській раді. Дай Бог. щоб на місті знесеного ринку дійсно зробили привабливе для туристів місце. а не черговий гадюшник з пяними і накуреними мордами і неадекватною поведінкою серед ночі і парковкою під вікнами.І не дуже спішать муніципали і поліція.
Відповісти
Ви знаєте цікавить такий момент, чому ви рахуєте будівництво від замку до Кірхи привабливим? Ця розруха стоїть вже більше 5 років в такому плачевному стані, чому наша влада спершу не навела лад там? Потім не покосили зілля навколо замку, яке вже більше метра у висоту? Чому з боку від ресторану Корона Вітовта, є зруйнований дім, там теж порядку вже скільки років не наводять.? Чому сам замок не реконструють, щоб не страшно було там ходити, а то боїшся піднятися по східцям? І таких чому, дуже багато до нашої місцевої влади! Але влада і більшість людей цього не хочуть визнати, що не тільки ринок в цьому винен. Просто нарешті скажіть людям правду, що ви вже не знаєте як землю розділити!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні