У Луцьку оштрафували людей, які хотіли допомогти хворій дівчинці. ФОТО

0
1
У Луцьку оштрафували людей, які хотіли допомогти хворій дівчинці. ФОТО
У Луцьку люди з судимостями збирали гроші на лікування дитини. За це кожен з "благодійників" мусить заплатити штраф у сумі понад 800 гривень.

Про це йдеться на сторінці Департаменту муніципальної варти у фейсбуці.

Зазначають, що на вулиці Кравчука та на проспекті Соборності в Луцьку підозрілі особи встановили намети і здійснювали збір коштів.

Після проведення перевірки було встановлено, що організатори БО "БФ Спарта" про цю акцію не повідомили Луцьку міську раду.

На місце муніципали викликали екіпаж патрульної поліції, та СОГ який встановив, що ці особи мають судимість по різним статтям кримінального кодексу України.

"На них неодноразово скаржились громадяни Ковеля, Тернополя, Рівного, Вінниці, де вони проводили аналогічні акції. З дозвільних чи статутних документів у представників БО "БФ Спарта" не було нічого", – йдеться в дописі.

Інспектори департаменту муніципальної варти Луцькради спільно з працівниками поліції зобов'язали організаторів розібрати конструкції та склали протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 152 КУпАП, п.п.2.5.5.1.13 Правил благоустрою міста Луцька.

Штраф за вказане порушення як на посадову особу – від 850 до 1700 гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні