--> Волинські синоптики розповіли, якою буде погода до кінця лютого | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинські синоптики розповіли, якою буде погода до кінця лютого

1
4
Волинські синоптики розповіли, якою буде погода до кінця лютого
Синоптики Волинського гідрометеоцентру, розповіли, яким буде лютий і чи настане морозна й сніжна зима.

Інженер-синоптик Волинського центру метеорології Леся Пасічник розповіла передбачуваний прогноз погоди на найближчий тиждень лютого. Про це пише газета "Слава праці".

За розрахунками Українського гідрометеоцентру, лютий передбачається помірно теплим з невеликою кількістю опадів. Однак вже п’ятого лютого були відчутні перші, а, можливо, останні подихи зими.

До кінця цього тижня прогнозуються морози, нічна температура коливатиметься від трьох до восьми градусів морозу.

Наступний тиждень дивуватиме нас нестійкою погодою з хмарністю, сніг переходитиме у дощ, температура повітря підвищиться.

Потепління супроводжуватиметься поривчастими вітрами, швидкість яких сягатиме 15-20 метрів за секунду. Отож зиму відчуємо, побачимо, але ненадовго.

Синоптики розповідають, якщо аналізувати з 2000 року, то за цей період найхолоднішим був лютий у 2012 році, коли майже тиждень трималася температура від 27 до 29 градусів морозу.

А ось у 2002 році температура повітря у лютому сягала 15 градусів тепла. Але ми впевнені, що погодні умови ніколи не повинні псувати нам настрою, тому що у природи немає поганої погоди.

Спілкувалася Ніна КОСТРУБА

Фото автора

На фото: Леся Пасічник розглядає кліматичні карти, обговорює прогноз погоди на найближчі дні з завідувачкою сектору метеопрогнозів Валентиною Набокою (праворуч) та метеорологом Василем Климюком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наші синоптики брехуни та брехунами поганяють. Говорити про погоду яка була у 2000, 2002 чи у 2012 роках, збирати та аналізувати, це те саме, що гадати на кофейній гущі, або слухати циганів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні