Медики врятували двох лучан від ампутації ніг. ВІДЕО

1
-1
Медики врятували двох лучан від ампутації ніг. ВІДЕО
Хірурги Волинської обласної лікарні спільно з лікарем Інституту Шалімова Павлом Гиндичем запобігли ампутації ніг двом лучанам.

Про це йдеться у сюжеті Андрія Гнатюка.

У 40-річного Павла Веремчука через аневризму стегнової артерії почорніли пальці правої ноги, а 58-річний Микола Швець через атеросклероз і цукровий діабет уже втратив ліву ногу. І щоби хвороба не поширилася, лікарі прийняли радикальне рішення її ампутувати.

Та закупорені судини майже перекрили кровопостачання і в праву ногу. Щоби чоловік усе ж зміг ходити, хірурги понад 4 години розширяли йому артерії.

І коли операцію закінчили, чітко прощупали пульс у стопі. У пацієнта з’явилася велика надія.

Детальніше у сюжеті:



Фото на головній - ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тому, що прийшли до лікарні мудрі та хоча молоді, зате талановиті спеціалісти. Мало того, що вони роблять складні операції, вони продовжують пацієнтам життя, і ці спеціалісти отримують за свою роботу шалені гроші. І це я гадаю, правильно. Розумні та талановиті люди у якій би сфері не працювали, повинні більше отримувати грошей за інших.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні