--> У Луцьку хочуть відновити рух на Кафедральній | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку хочуть відновити рух на Кафедральній

2
3
У Луцьку хочуть відновити рух на Кафедральній
У Луцьку на ділянці від вулиці Братковського до вулиці Драгоманова вимагають відновити рух транспорту.

Це аргументують припиненням дії розпорядження секретаря міської ради Григорія Пустовіта про обмеження руху транспорту. Про це написав у фейсбуці депутат Андрій Білан.

Розпорядження секретаря Луцької міської ради «Про перекриття руху транспорту вулицею Кафедральною» щодо обмеження рух транспорту вулицею Кафедральною (на ділянці від вул. Братковського до вул. Драгоманова) діяло до грудня 2019 року.

Відповідно, рух транспорту на відповідній ділянці дороги забудовник повинен відновити.

Депутат Андрій Білан просить Департамент муніципальної варти перевірити законність встановлення будівельного паркану, на тепер уже проїжджій частині вулиці. У випадку, якщо даний будівельний паркан частково встановлений без дозволів та погоджень сприяти у демонтажі.

За вказаною адресою будівництво не здійснюють уже тривалий проміжок часу, а на цей момент проводиться завезення землі у котлован.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вулиця Братковського перевантажена,а Кафедральна чомусь закрита.І так періодично роками. Чиновникам всеодно,їм це не заважає.
Відповісти
Краще давайте придумаємо щось краще задля того, щоб розвантажити вул. Б. Хмельницького. Я живу на цій вулиці більше 60 років і такого бардака як зараз у часи незалежності, ще не бачила. Мені здається що власних автомобілів побільшало в десятиро, а маршрутних автобусів не поменьшало, того весь транспорт, що прямує на вул. вул. Ковельська, Львівська, Володимирська та ДПЗ міська влада пустила через одну нещасну вул. Б. Хмельницького. Ви подивіться у якому вона стані. Стільки транспорту зараз, вона вже не здатна пропускати, як за часів СРСР. Скрегіт металу, стукіт коробок передач, свист гальм - чути вдень та вночі. Щось страшне. Ви подивіться весь громадський транспорт та власний тільки шурує по цій вулиці.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні