«Увірвались двоє осіб»: луцьким муніципалам поліцейські принесли повістку. ВІДЕО

3
0
«Увірвались двоє осіб»: луцьким муніципалам поліцейські принесли повістку. ВІДЕО
У департамент муніципальної варти Луцької міської ради, де сьогодні вночі розбили вікна, двоє осіб доставили повістку.

"Увірвались двоє осіб в поліцейській формі для того, аби вручити повістку про виклик на допит. Свої ім’я та посади вони не назвали, а в кабінет потрапили, застосувавши силу до працівниці департаменту", - повідомляє ІА Волинські новини.

Читати також: поліція встановлює обставини пошкодження вікон у приміщенні департаменту муніципальної варти.

Це сталося близько 17:40 в приміщенні департаменту.

Чоловік та жінка в поліцейській формі зайшли в приміщення департаменту та запитали, де знаходиться Юлія Сиротинська.

На що діловод повідомила гостям, що робочий день завершений. У відповідь чоловік сказав, що «нам треба директор».

«Чоловік підпер ногою двері, відштовхнув мене, сказав напарниці «включай камеру» і вони пішли в кабінет директора», – каже діловод. Дівчині стало зле, їй викликали швидку допомогу.

Очільниця департаменту Юлія Сиротинська розповіла, що невідомі в формі не представились, лише з декількох спроб на короткий час показали посвідчення та заховали їх, не дозволивши прочитати імена та посади.

«Принесли повістку на допит у якості свідка, після чого швидко втекли. Документ складений з численними помилками. Це повістка по справі, яку вчора програла поліція», – пояснює Юлія Сиротинська.

На місце події муніципали викликали слідчо-оперативну групу, проте за півтори години вона так і не прибула. На повторний дзвінок і вимогу прибути на місце події слідчо-оперативної групи поліцейський заявив, що «керівництво не вбачає в цьому необхідності».

Нагадаємо, вчора Луцький міськрайонний суд ухвалив рішення, відповідно до якого поліція незаконно вилучила техніку, якою демонтували Старий ринок, не мала права оглядати працівника департаменту муніципальної варти, вилучати його особисті речі, елементи форменого одягу та нагрудну камеру.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і мордяку наїла (Сиротинська) на наших харчах!!!!!
Відповісти
На ивоїх харчах наїла спекулянт ти.А тм полатки платиш,засранкць.Тупі базарники,які хочуть жити без законіа держжави.А ми повинні жити за їх беззаконням.Посадити базарникіаюв,які йдуть проти влади.
Відповісти
Научись грамоти! Ці підприємці податки платять, а вони мордяки наїдають з наших карманів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні