Коли в Луцьку курсуватимуть автобуси на маршруті №9. ВІДЕО

1
3
Коли в Луцьку курсуватимуть автобуси на маршруті №9. ВІДЕО
7 лютого, незважаючи на анонс міської ради, маршрутка №9 не їздила до Нового ринку.

Про це розповів Суспільному водій автобуса Василь Вільчинський.

Нагадаємо, обслуговує маршрут перевізник Микола Макарчук.

"Приписано в умовах на виконком, що у випадку повноцінного функціонування ринку "Новий" схема руху усіх 12-ти автобусів буде змінена: вулиці Бенделіані та Дружби Народів виключатиметься, а буде їхати на Станіславського, до ринку Новий і далі по своїй схемі на Мамсурова. Разом з тим, до нас звернувся перевізник "Санрайз", у них 10 автобусний маршрут з пропозицією поміняти схему маршруту, щоб не їхати на Дружби Народів, а по Станіславського до ринку "Новий". По цих питаннях підготували проект рішення до виконкому", - каже начальник управління транспорту та зв'язку Луцької міськради Володимир Степанов.

Сьогодні Володимир Степанов розповів: зранку маршрутка № 9 не поїхала до ринку "Новий", бо завершують встановлювати валідатори.

З наступного тижня має їхати за зміненим маршрутом.

Пролягатиме він вулицями та проспектами: Теремнівська, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького (Глушець, Паркова), Данила Галицького, Гнідавська, Станіславського, Бенделіані, Дружби Народів, Окружна, Мамсурова, Ранкова, Новодворської, Корольова, Полонківська (Молодіжна, Межова, Мамсурова) (місця міжзмінного відстою на вул. Теремнівській та вул. Полонківській).

Новий ринок знаходиться на околиці Луцька в селі Рованці на вулиці Євпропейська, 3.

10 років тут працює майстер Дмитро Свириденко.

"Ні дня не закривалися, торгуємо насосами, ремонтуємо, маємо своїх клієнтів, до нас під’їжджають під самі двері, бо техніка важка. Є маршрутка №12, їздять тролейбуси 1 і 2, одразу біля ринку зупиняються", - розповів майстер.

О 10-й відкриває свою ятку тунісець Ласгар Амар. Розповів, що одружився на лучанці й тут вирішив вести свій бізнес.

"Два роки тому відкрили і працюємо, є люди, ходять із заводу, є місцеві. Чому вибрали саме це місце? Тут ринок теж, і нормально працюємо", - зазначив чоловік.

На ринку відкриті 10 яток, зазначила юристка Наталія Ящинська.

"У нас понад 140 договір уклали на сьогодні, підприємці підходять щодня. Більшість місць зайняті, тому розробили нові ряди, навіть є спереду, ближче до дороги. Продовжили пільговий період: перші три місяці не беремо за оренду, далі 40%, потім три місяці 70% і наступні 85%, це відштовхуємося від остаточної орендної плати", - зауважила юристка ринку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли вмикнуть gps на маршруті 3?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні