Учень з Волині пише наукову роботу про героїчний шлях 14-ї ОМБр

0
-8
Учень з Волині пише наукову роботу про героїчний шлях 14-ї ОМБр
Учень Володимир-Волинської гімназії імені Олександра Цинкаловського Максим Ярош пише наукову роботу, темою якої є історія, становлення, героїчний шлях народженої та загартованої в боях 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Про це повідомляє прес-служба 14-ї ОМБр у фейсбук.

Науковим керівником юнака є вчитель історії міської гімназії Володимир Данилюк. Незабаром Максим захищатиме свою роботу на конкурсі в Малій Академії Наук.

Розпочав свою наукову працю хлопець у серпні 2019 року, коли весь особовий склад бригади воював на Луганщині. Після повернення військові з радістю зустріли юного науковця, щоб поділитися з ним розповідями про пережите.

“Мене одразу підтримали рідні, вчителі, однокласники. Адже історія нашої бригади – це невід’ємна частина історії міста і всієї України! Ті, хто служить у нашій 14-ій окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого, без перебільшення, творять сучасну, переможну історію України”, – каже він.

Максим зізнається, що обрав цю непросту тему тому, що пишається рідним містом і військовою частиною, яка тут дислокується.

“Тож тепер, окрім підтримки рідних, вчителів та друзів, Макс матиме ще й підтримку всієї бригади! Докладемо максимум зусиль для того, аби збагатити дослідницькі «фонди» молодого науковця потрібною, цікавою, та й навіть ексклюзивною інформацією, і певна річ, триматимемо кулаки за Максима під час захисту його наукової роботи про нашу бригаду і про нас”, – йдеться в дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні