На Волині у навчальних закладах виявили порушення санітарних норм

0
-4
На Волині у навчальних закладах виявили порушення санітарних норм
На Волині під час перевірок закладів загальної середньої освіти працівники Держпродспоживслужби виявили низку санітарних порушень.

Про це йшлося 6 лютого під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму, пише ІА "Волинські новини".

Як стало відомо, за ініціативи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування під час підготовки до нового 2019/2020 навчального року Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області провело 896 перевірок закладів освіти з питань дотримання вимог санітарного законодавства. У результаті було виявлено порушення вимог у 27,2% випадках.

Окрім того, впродовж оздоровчої кампанії Держпродспоживслужба провела 266 перевірок закладів оздоровлення та відпочинку для дітей щодо дотримання вимог санітарного законодавства. Порушення виявили у 18% обстежених об’єктах.

Також було досліджено, зокрема, проби питної води, страв, овочів на вміст нітратів, зразки вершкового масла на вміст немолочних жирів, змиви харчоблоку тощо.

За підсумками проведення перевірок керівникам закладів надали відповідні рекомендації щодо усунення виявлених порушень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні