Різкі зміни: якої погоди очікувати українцям

0
-4
Різкі зміни: якої погоди очікувати українцям
Погода в Україні в найближчі дні очікується штормова та нестабільна.

За даними синоптиків, після сильних снігопадів більшість областей чекає різке похолодання, особливо в нічні години, пише РБК Україна.

А на початку наступного тижня перепад температури може скласти понад 15 градусів, від нічних -10 градусів до денних +7 +8 градусів. Така різка зміна погоди може істотно погіршити самопочуття.

У неділю, 9 лютого, в Україні очікується суха і сонячна погода, без опадів. Нічна температура повітря на сході коливатиметься від -12 до -16 градусів, у південних областях від -5 до -11 градусів, у центральній частині та на півночі України від -5 до -9 градусів, у західних областях від -4 до -10 градусів. Вдень очікується невелике підвищення температури: на сході від -2 до -7 градусів, у південних областях від -3 до +2 градусів, у центральних і північних областях від 0 до +2 градусів, на заході від +2 до +5 градусів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні