--> Хочуть змінити схему руху луцької маршрутки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Хочуть змінити схему руху луцької маршрутки

1
1
Хочуть змінити схему руху луцької маршрутки
Луцькій маршрутці №'10 можуть змінити схему руху.

Про це на своїй сторінці в фейсбуці написав радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

"У зв’язку з переїздом частини підприємців та активізацією роботи Нового ринку відзавтра до Нового ринку рухатимуться автобуси за маршрутом №9, а незабаром – й автобуси за маршрутом №10", – йдеться в дописі.

До Луцької міської ради звернувся перевізник ТзОВ "Санрайз" з проханням змінити схеми руху автобусів за маршрутом № 10 "вул. Шота Руставелі — вул. Конякіна" у частині заїзду на ринок "Новий".

Відповідні зміни до документів управлінням транспорту та зв'язку будуть підготовлені та подані на розгляд членів виконавчого комітету.

До слова, із завтрашнього дня повз ринок "Новий" вулицями Станіславського та Окружна рухатиметься автобус № 9 "вул. Теремнівська – м-н Вересневе".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно би так!!! Дві маршрутки це мало, треба 5 маршруток, щоб постійно курсували та 2 тролейбуси почергово робили зупинки та висаджували і приймали людей на вул. Боженка, біля зупинки "Новий ринок" - ЛПЗ. Тоді на ринок підуть люди з ЛПЗ, а згодом і місто.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні