--> На Волині у чоловіків на кордоні знайшли холодну зброю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині у чоловіків на кордоні знайшли холодну зброю

0
0
На Волині у чоловіків на кордоні знайшли холодну зброю
На Волині поліцейські на кордоні вилучили в громадян холодну зброю.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волинської області.

На міжнародному пункті пропуску «Ягодин» під час проходження митного контролю прикордонники в одного із пасажирів автобуса виявили три ножі. Поліцейські вилучили небезпечні знахідки та відкрили кримінальне провадження.

На місце події прибули співробітники Любомльського відділу поліції та вилучили в 42-річного жителя Миколаївської області три ножі, довжиною леза понад 24 см

У вівторок, 4 лютого, на пункті пропуску «Устилуг» у багажному відділенні мікроавтобуса «Mercedes», котрий належить 51-річному жителю Володимира-Волинського, поліцейські вилучили вісім ножів. А в понеділок, 3 лютого, на пропускному пункті «Ягодин» в автомобілі «Toyota» 36-річного іноземця правоохоронці вилучили два кастети.

Усі небезпечні знахідки поліцейські направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

За цими фактам відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 263 (носіння кинджалів, фінських ножів, чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні