--> Центральну вулицю Луцька обгадили домашні собаки. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Центральну вулицю Луцька обгадили домашні собаки. ФОТО

2
4
Центральну вулицю Луцька обгадили домашні собаки. ФОТО
У Луцьку на головній пішохідній вулиці міста – лежать собачі екстременти. Вочевидь, недобросовісні власники тварин не читали правил їх вигулу. Бо мова саме про домашніх собак, яких лучани вигулюють в центрі на повідку.

Про це пише у фейсбуці лучанин Олег Іванюк.

Він зазнімкував неприємне видовище на вулиці Лесі Українки та опридюднив фотографії.

"Собачі екстременти, або як кажуть в народі, гі*но на білій мармуровій крихті на цетральній пішоходній вулиці Луцька, яка веде нас прямо у Європу", – зіронізував автор допису, наголосивши, що це не діяння бездомних собак – а саме домашніх, яких городяни вигулюють на поводках.

До слова, нагадаємо, що одне із правил вигулу тварин гласить: особа, яка вигулює тварину (окрім власників собак-поводирів), повинна прибирати екскременти за своїми тваринами в під'їздах, на тротуарах та інших місцях загального користування.

Видно у Луцьку окремі власники тварин їх не читали.

Тим самим, такий факт, ймовірно, свідчить про порушення правил благоустрою міста, притім, що це – центр міста. Цікаво, чи прописаний у правилах такий пункт, і хто має за цим стежити?


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ти ба який експерт з собачого лайна намалювався...
Відповісти
А хто придумав навколо дерев посипати мармуровою крихтою якщо там має бути травичка?А ви впевнені що це були саме "домашні" собаки,адже зараз в центрі багато безпритульних собак?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні