У Волинській дитячій лікарні збільшилась смертність

0
2
У Волинській дитячій лікарні збільшилась смертність
У Волинському обласному дитячому територіальному медичному об’єднанні зріс показник смертності у 2019 році.

Як зазначають, у зв’язку з активним направленням до закладу важкохворих із інших районів.

Про це йшлося 5 лютого під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я людини, материнства та дитинства, пише ІА "Волинські новини".

Як розповів генеральний директор комунального підприємства «Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання» Сергій Ляшенко, у цілому показники діяльності медичного закладу корелюються з даними за попередній рік.

«Ріст показника летальності в закладі відбувся за рахунок активного скерування важкохворих, зокрема і з невиліковною патологією для паліативної терапії, з усіх районів, – сказав Сергій Ляшенко. – Всі випадки летальності в стаціонарі були непопереджувані через важкий стан, некурабельність патології та несумісність з життям».

Він також додав, що загальний показник малюкової смертності в області незначно знизився – з 7,44 у 2018 році до 7,32 у 2019 році в перерахунку на 1000 новонароджених.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні