На Волині чоловік відгамселив дружину через м'ясо

1
-6
На Волині чоловік відгамселив дружину через м'ясо
Суд оштрафував мешканця Ковельського району, який побив свою дружину.

Пенсіонер із селища Голоби у гаражі розробляв свіжину. Коли вранці наступного дня прийшла з відром дружина, щоб взяти частину свіжого м’яса і виготовляти заготовки, то він у гараж її не впустив, пише "Район.Ковель".

Жінка побачила здалеку, що частини свіжини уже немає й дорікнула чоловіку, що він краде продукти харчування у своїх же дітей, так як випадки крадіжки ним грошей для придбання спиртного були. Після цього вона розвернулась та мовчки пішла у квартиру. Але по дорозі чоловік її наздогнав, схопив ззаду за волосся та почав бити, при цьому нецензурно висловлювався. Потерпіла намагалась викликати поліцію, але телефон після набору "102" впав у неї з рук.

Поліцейські прибули на місце інциденту та склали протокол про адміністративне правопорушення.

Ковельський міськрайонний суд оштрафував голобчанина за домашнє насильство на десять неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 170 гривень. Також він має сплатити в дохід держави судовий збір в сумі 420 гривень 40 копійок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наказали так наказали, сміх і тільки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні