Під Луцьком авто збило неповнолітнього велосипедиста: поліція шукає свідків ДТП

0
6
Під Луцьком авто збило неповнолітнього велосипедиста: поліція шукає свідків ДТП
Поблизу села Гірка Полонка Луцького району автомобіль збив неповнолітнього велосипедиста. Поліція просить відгукнутися свідків ДТП.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

Автопригода трапилася 7 жовтня 2019 року близько 19 години 30 хвилин поблизу села Гірка Полонка Луцького району. Водій легковика Opel Astra, рухаючись у напрямку села Гірка Полонка Луцького району по автодорозі, сполученням «Львів-Радехів-Горохів-Луцьк», виїхав на узбіччя, де допустив наїзд на попутного неповнолітнього велосипедиста.

Внаслідок ДТП велосипедист отримав тяжкі тілесні ушкодження, його госпіталізували.

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяли тяжке тілесне ушкодження.

З метою всебічного та об’єктивного розслідування кримінального провадження поліція просить відгукнутися свідків, котрі першими прибули на місце ДТП, спілкувалися з водієм автомобіля Opel Astra та здійснювали відеозапис на мобільний телефон. Номер телефону: 0662716074 або 102.

Фото на головній – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні