У Китаї зафіксували коронавірус у новонародженої дитини

0
-1
У Китаї зафіксували коронавірус у новонародженої дитини
Вагітні жінки, заражені новим коронавірусом, можуть передати його своїй ненародженій дитині.

Про це повідомили лікарі дитячої лікарні у китайському місті Ухань, пише "УНІАН" з посиланням на видання "Channel NewsAsia".

Пацієнтка з коронавірусом 2019-nCov народила дитину 2 лютого, а через 30 годин новонароджений був обстежений на наявність вірусу. Лікарі підтвердили, що в його організмі присутня інфекція.

Станом на ранок 5 лютого у світі зареєстровано 24 тис. 505 лабораторно підтверджених випадків нової коронавірусної інфекції, з яких 493 летальні. Крім Китаю, випадки захворювання зафіксовані у 23 країнах.

У МОЗ зазначають, що в Україні жодного підтвердженого лабораторно випадку нової коронавірусної інфекції не зареєстровано. За оцінками ВООЗ, ризики поширення 2019-nCoV залишаються дуже високими в Китаї, високими на регіональному й глобальному рівнях.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні