В Україні пропонують заборонити музику та серіали в пасажирських автобусах

0
6
В Україні пропонують заборонити музику та серіали в пасажирських автобусах
В Україні пропонують заборонити крутити "шансон" та серіали в пасажирських автобусах, натомість трансляцію фільму чи слухання музиики дозволяти лиш у навушнках, щоб не нав’язувати звук іншим.

Про це повідомив народний депутат Володимир В’ятрович на своїй сторінці у фейсбуці.

"Разом з 15 колегами з різних фракцій зареєстрував законопроект №3006, покликаний покласти край акустичному насильству в пасажирському транспорті.

Щиро дякую громадським організаціям, які порушили цю проблему у нещодавній заяві та колегам-депутатам, які усвідомлюють потребу захистити людей від нав’язливого звуку під час поїздок.

Ухваливши цей законопроєкт, парламент запровадить в Україні правила, які діють в усьому цивілізованому світі. Пасажири на всіх видах транспорту зможуть їхати в тиші, а не доводити водіям своє право не слухати звуки «шансону» чи якогось серіалу. Трансляція звуку музики чи фільмів на пасажирських рейсах дозволятиметься лише через навушники" – написав нардеп, висловивши сподівання, що парламент не зволікатиме з ухваленням цього закону.

Нагадаємо, з автобуса «Луцьк – Київ» висадили волонтерку, яка попросила вимкнути російський серіал.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що сказав перевізник про водія автобуса «Луцьк – Київ», який відмовився вимикати російський серіал

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні