--> На Волині за день горіли три будинки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині за день горіли три будинки

0
-1
На Волині за день горіли три будинки
На Волині рятувальники ліквідували 3 пожежі у житлі, що виникли через несправність пічного опалення.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Волинській області.

4 лютого о 13:55 до Служби 101 надійшло повідомлення про виникнення пожежі у дерев’яному житловому будинку в селі Судче Любешівського району.

Вогонь встиг поширитися по дерев’яній стіні помешкання й уже охопив двері в одній з кімнат. 0 14:15 пожежу локалізували, а о 14:40 ліквідували. За попередніми даними, загорання спричинило неправильне облаштування та експлуатація нагрівальної печі.

Цього ж дня о 22:36 надійшов виклик про пожежу у дерев’яній літній кухні на вулиці Чайковського у Нововолинську.

За 7 хвилин на місці події уже працювали рятувальники 5-ої ДПРЧ міста Нововолинська. Пожежа локалізована о 22:50, ліквідована – о 23:01. Внаслідок загорання, що, імовірно, трапилося через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення, знищено одну із стін будівлі, пошкоджено шиферну покрівлю на площі 4 м кв.

Близько опівночі 5 лютого ще одна пожежа спалахнула в дерев’яному житловому будинку в селі Гораймівка Маневицького району.

На місці події працювали рятувальники 13-ої ДПРЧ смт Маневичі, вогнеборці місцевих пожежних команд смт Колки, сіл Гораймівка та Красноволя. О 01:27 пожежу локалізували, а ще за пів години ліквідували. Імовірно, загорання трапилося через порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні