Муніципали не помічають порушень паркування на центральній вулиці: працюють лиш в облюбованих місцях

1
-4
Муніципали не помічають порушень паркування на центральній вулиці: працюють лиш в облюбованих місцях
Муніципали не помічають стихійного в паркування на одній з вулиць в центрі міста. Штрафують порушників на одному й тому ж місці, а інші вулиці, де зокрема є порушення паркування – поза увагою.

Про це йдеться у зверненні Володимира Лучанина на платформі "Відкрите місто" від 4 лютого.

"Часто бачу як облюбували перетин вулиці Левчанівської та Лесі Українки наші браві муніципали. Пишуть штрафи, фоткають, посміхаються, радіють як діти. А заглянути трохи далі власного носу не спроможні.

Мало того, що вулиця поруч, та там з самої Левчанівської видно "злачне" місце. Спочатку тут не так багато було автомобілів, але останнім часом, тут майже шосе, а зранку можна і пробку спостерігати, що на 90% складається з тих, хто шукає місце де втикнути своє авто", – зазначає у зверненні автор.

"Шановні муніципали, я розумію, що бабусі самі себе не поганяють і наклейка на гаражі сама не наклеїться, але якщо ви ще й штрафуєте за неправильні парковки, то будьте такі ласкаві і завітайте за вказаною адресою, десь в районі 11-13 годин. Ще й не таке побачите, як на фото", – висловив звернення лучанин.

"Ні пройти, ні проїхати тут. А транспорту, що доставляє товари, як заїжджати в двір навпроти, чи виїхати?", – додає чоловік.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ще нехай прогуляються від Укртелекому до меморіалу і далі до 5школи там теж в будні на тротуарах автомобільний армагедон,Проявіть свою завзятість і принциповість як при знесенню ринку!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні