На Волині затримали хлопця з наркотиками

0
4
На Волині затримали хлопця з наркотиками
На Волині поліцейські виявили згортки з наркотиками у 22-річного хлопця.

Про це інформує Любомльський відділ поліції.

Так, 30 січня близько 19 години працівники відділу поліції здійснюючи патрулювання районного центру, а саме перебуваючи по вул. Брестській поблизу магазину "Продукти" помітили молодого чоловіка, поведінка якого викликала у працівників поліції підозру.

На підставі ст. 34 Закону України «Про Національну поліцію» поліцейськими проведено поверхневу перевірку вказаної особи, в результаті чого було виявлено два паперових згортки із подрібненого сухою речовиною рослинного походження зеленого кольору, зовні схожої на наркотичну речовину "канабіс".

В подальшому працівниками поліції встановлено особу правопорушника, ним виявився 22-о річний мешканець району та викликано слідчо-оперативну групу.

Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні