На Волині оштрафували підприємця, в барі якого неповнолітнім продали алкоголь

0
3
На Волині оштрафували підприємця, в барі якого неповнолітнім продали алкоголь
Іваничівськи районний суд притягнув до адміністративної відповідальності підприємця, у барі якого, у вечірній час, виявили неповнолітню дитину без супроводу батьків (або осіб, які їх заміняють) та оштрафував підприємця на 340 гривень.

Про це йдеться у постанові Іваничівського районного суду Волинської області від 28 січня.

Також працівники Іваничівського відділу поліції цього дня, у тому ж закладі виявили факт продажу алкогольних напоїв неповнолітнім.

На продавця бару, яка безпосередньо продала алкогольні напої склали протокол про адміністративне правопорушення за ч.2 ст. 156 КУпАП та постановою адміністративної комісії виконавчого комітету на продавця було накладено стягнення у вигляді штрафу 1700 грн.

Іваничівське відділення поліції попереджає про настання відповідальності у разі порушення вимог ст. 156 КУпАП порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами, а саме продаж таких товарів неповнолітнім особам.

Санкція статті передбачає накладення штрафу від 100 до 400 неоподатковуваних доходів громадян.

"Залишається актуальною проблема вживання пива, алкогольних, тютюнових виробів неповнолітніми. Однією з головних причин є недотримання законодавства продавцями зазначеної групи товарів, їх легковажне ставлення до заборони продажу алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім", – йдеться в повідомленні поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні