У Камінь-Каширському районі в хлопця знайшли амфетамін

0
-1
У Камінь-Каширському районі в хлопця знайшли амфетамін
У жителя Камінь-Каширського району вилучили наркотики.

Про це повідомляє Камінь-Каширський відділ поліції.

31 січня поліція під час поверхового огляду у 18-річного жителя району виявила і вилучила два поліетиленові пакети з порошкоподібною речовиною, зовні схожою на амфетамін.

Хлопець зізнався, що вилучена в нього речовина є наркотичною.

Вилучені речовини правоохоронці направили на експертне дослідження, за результатами якого слідчі зможуть дати точну кваліфікацію діям особи.

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України (“Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту”).

Санкція статті передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Наразі досудове розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні