У Луцьку оштрафували директора фірми за брудні колеса вантажівки

1
0
У Луцьку оштрафували директора фірми за брудні колеса вантажівки
У Луцьку виявили вантажівку, яка вивезла бруд на проїжджу частину дороги на вулиці Ковельській.

Про це повідомляється на сторінці муніципальної варти у фейсбуці.

3 лютого відповідальна особа, директор ТОВ "СпецТЕХ", завчасно не вжила заходів щодо миття коліс великогабаритного авто перед виїздом із земельної ділянки.

У результаті цього було забруднено проїжджу частину дороги на вулиці Ковельській, створено складнощі користування нею для містян.

Відповідальну особу ТОВ «СпецТЕХ» притягнули до адміністративної відповідальності відповідно до ст.152 КУпАП.

Крім того, зобов'язали прибрати бруд з дороги та провели профілактичну бесіду щодо недопущення таких порушень в майбутньому.

Санкція статті ст.152 КУпАП передбачає відповідальність у вигляді накладення штрафу на посадових осіб від 850 до 1700 грн.

Нагадаємо: згідно з п.п. 11.3.1 Правил благоустрою міста Луцька, керівники, уповноважені посадові особи будівельних організацій зобов'язані забезпечувати очистку транспортних засобів, не допускати винесення ґрунту та бруду на дороги, прибудинкові території, тротуари, для чого обладнати виїзди з буд майданчиків/земельних ділянок твердим покриттям. Організовувати ручну очистку, мийку транспортних засобів при виїзді. При винесенні з території об'єкта бруду, ґрунту терміново його прибирати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ще в його були брудні шкарпетки і труси!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні