На Волині знову засікли рибалок-порушників. ФОТО

0
3
На Волині знову засікли рибалок-порушників. ФОТО
У період з 27 січня по 3 лютого 2020 року державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля зафіксували 14 порушень законодавства у сфері охорони водних біоресурсів, інформує рибоохоронний патруль Волині.

У результаті було складено п’ять протоколів за ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення правил рибальства) та сім – за ч. 4 ст. 85 КУпАП (грубі порушення). Оформлено три акти виявлення та вилучення безхазяйного майна, згідно з якими вилучено сім одиниць заборонених знарядь лову.

«У порущників вилучено чотири од. заборонених знарядь лову. Накладено штрафів на суму 255 грн», - повідомив начальник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

1 лютого державні інспектори здійснили рибоохоронний рейд на водні об’єкти Любомльського району Волинської області. Так, на озері Оріхове, поблизу села Сильне виявили двох місцевих жителів, які здійснювали вилов водних біоресурсів забороненими знаряддями – трьома риболовецькими сітками.

Завдяки оперативним діям працівників рибоохорони порушникам не вдалося завдати шкоди рибному господарству України.

На осіб складено два протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ направлено до суду для притягнення правопорушників до відповідальності. Знаряддя лову вилучено.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні