У волинянина посеред вулиці вилучили зброю

0
-5
У волинянина посеред вулиці вилучили зброю
У Ківерцях поліцейські вилучила в місцевого жителя пістолет і набої.
За фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами слідчі Ківерцівського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, визначеного ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Волині.

У неділю, 2 лютого, на вулиці Незалежності в Ківерцях співробітники групи реагування патрульної поліції місцевого відділу під час поверхневого огляду виявили у 29-річного місцевого жителя травматичний пістолет «ЕКОЛ Lady» та сім гумових куль калібру 9 мм.

Усе вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

За фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами поліція розпочала кримінальне провадження. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Поліція Волині нагадує, що незаконне поводження зі зброєю тягне за собою кримінальну відповідальність. У разі добровільної здачі органам влади зброї, бойових припасів чи вибухових речовин особу звільняють від кримінальної відповідальності, передбаченої ч. 1 та 2 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні